abboblogg

abboblogg

Om bloggen

Her står det litt av hvert etter hvert. Lite personlig, for den som måtte lete etter slikt. Om denslags kommer, så les det med en stor klype salt. Jeg er profesjonell løgner, tross alt.

Et bedritent vaktskifte i FrP...

politikkOpprettet av Anne Holt fr., april 01, 2011 10:03:17

Dette liker jeg ikke.

Siv Jensen og Geir Mo var så godt i gang. Det var liksom bare å lene seg tilbake og følge med. Saken gjorde seg selv, liksom, der de to erfarne ringrevene snublet i egne og hverandres bein mot undergangen. Hver dag opprant med nye halvsannheter og motvillige innrømmelser. Til overmål kom det inn enda et par saker som underbygget inntrykket av FrP/FPu som alvorlige trusler mot uskyldige unggutter, kvinner og barn. For å toppe inntrykket av elendig krisehåndtering i en tilsynelatende sexfiksert organisasjon valgte de to ovennevnte å dra i eksil da alt så som mørkest ut, den ene etter sigende på en slags guttetur, den andre til Rivieraen, skal man tro VG. Det skal man ikke alltid, men likevel. De to kapteinene rømte skuta, og skandalen var fullkommen.

Trodde jeg. Opp dukker denne Per Arne Olsen. Rolig. Ydmyk. Sikkert blikk. Tar ansvar. Tar kritikk uten at det virker påtatt, innstudert og rutinemessig. Kommer seg ikke bare helskinnet gjennom det ene intervjuet etter det andre, men får meg til å sitte igjen med en slags sympati. Nei, forresten. Men ikke fullt så skadefro, i hvert fall.

FrP overlever dette også. Om fem måneder er det atter valg, og hele denne affæren er glemt.

Dessverre.

  • Kommentarer(9)//www.anneholt.org/#post11